Film

Historier laget med kjærlighet i de dype skoger

Mediekunstnerne sørger for å lose deg gjennom hele filmprosessen med stødig hånd. Vi kan hjelpe deg med alt fra idéutvikling til selve produksjonen og etterarbeid med lyd, bilde og SFX. Hele tiden med den gode historien i førersetet.

Vi har satt sammen 3 ulike pakker for deg som trenger en kjapp og god måte å komme i gang med film, og så kan du ta kontakt med oss hvis du ønsker en mer omfattende filmproduksjon.

Våre filmpakker


Pakke 1

Vi kommer og filmer location og tjenestene dere tilbyr. Vi kan kombinere med bilder og materiell dere har fra før, og vi lager en voiceover som forteller historien du ønsker å formidle. Lengde ca 1,5 minutter.
En flott måte å presentere deg selv eller bedriften på!

Pris: 5000,- eks mva.

Pakke 2

I tillegg til alt i pakke 1, filmer vi også et intervju. Du får også 2 forskjellige kortere filmer som retter seg mot ulike kundegrupper, hvis du ønsker det.

Pris: 12.500,- eks mva.

Pakke 3

Her forteller vi historien din, og visualiserer kundereisen! Du vil få en flott og helhetlig bedriftspresentasjon, og intervjuer, filming av location og alt fra de to forrige pakkene. Sluttresultatet vil kunne være 3-4 ulike versjoner slik at det kan rettes inn mot forskjellige kundegrupper.

Pris: 20.000,- eks mva.