Om oss

Mediekunstnerne er et mediefirma bestående av Ali, Frode og Sigrun, og under kan du lese litt mer om hver av oss. Vi holder til i Nes kommune i Viken, og tilbyr det meste innen filmproduksjon og grafiske tjenester. Vi elsker å samarbeide om prosjekter og oppdrag og slå våre kunnskapsfelt sammen for å skape unike resultater.

Vi hjelper deg så gjerne, og ser fram til å høre fra deg!

Folka


Sigrun

Sigrun er kunstner og jobber med tegning, oljemaling og digital tegning. Hun holder kurs og underviser barn og voksne i tegning og maling, og hun har også foredrag og workshops / teambuilding. Ved siden av å jobbe med egen kunst elsker hun å ta på seg oppdrag innen grafisk design, utvikling av logoer, illustrasjon, bokomslag o.l. 

E-post: sigrun@meku.no
Tlf: (+47) 4101 6388

Frode

Frode er en kløpper med kamera, lydopptaker og Mac, og elsker å fortelle gode historier! Han jobber med egne dokumentarfilmer og serier om temaer han synes er interessante og viktige. I tillegg underviser han i mediefag. Frode tar gjerne på seg oppdrag innen filming, videoredigering, streaming og andre medierelaterte godbiter!

E-post: frode@meku.no
Tlf: (+47) 918 88 498

Ali

Ali har studert prosjektledelse og økonomi, og er i dag gründer, selvstendig næringsdrivende og lokalpolitiker i hjemkommunen Nes. Han har erfaring både fra politikk, privat næringsliv og organisasjonslivet, samt diverse verv og lederroller. Hos Ali sitter latteren løst, og han er løsningsorientert og alltid klar for en prat!

E-post: ali@meku.no
Tlf: (+47) 941 66 931


Kontakt oss!