Priser

Her har vi samlet prisene på vår standard timepris og tjenester.
Ta kontakt med oss, så finner vi en god løsning for deg!


Film

Vi tilbyr alle ledd i en filmproduksjon for at du skal få en god visuell historie. Vi har 3 ulike filmpakker. Hvis du trenger noe annet eller utover det, så ikke nøl med å ta kontakt med oss for en prat!

Våre filmpakker


Pakke 1

Vi kommer og filmer location og tjenestene dere tilbyr. Vi kan kombinere med bilder og materiell dere har fra før, og vi lager en voiceover som forteller historien du ønsker å formidle. Lengde ca 1,5 minutter.
En flott måte å presentere deg selv eller bedriften på!

Pris: 5000,- eks mva.

Pakke 2

I tillegg til alt i pakke 1, filmer vi også et intervju. Du får også 2 ulike kortere filmer som retter seg mot ulike kundegrupper, hvis du ønsker det.

Pris: 12.500,- eks mva.

Pakke 3

Her forteller vi historien din, og visualiserer kundereisen! Du vil få en flott og helhetlig bedriftspresentasjon, og intervjuer, filming av location og alt fra de to forrige pakkene. Sluttresultatet vil kunne være 3-4 ulike versjoner slik at det kan rettes inn mot forskjellige kundegrupper.

Pris: 20.000,- eks mva.


Våre standardpriser:

Filming: kr. 1750,- pr. time
Klipp og etterarbeid: kr. 1250,- pr. time
Hel dag m/ jobb og utstyr: kr. 8000,- pr. dag

Ta kontakt med oss for pristilbud på det du trenger hjelp til!


Våre standardpriser

Grafisk arbeid

Vi jobber ut fra en timepris på kr. 990,- og har også noen standardpriser for ulike tjenester.

Logo: startpris kr. 4990,-
Du får to korrekturer underveis i arbeidet, og ferdig logo i de formatene du måtte ønske. Du får også både svart-hvit og farge-versjon av logoen hvis du ønsker det.

Streaming

Vi kan stille med en eller flere personer, alt ettersom hvor omfattende jobben er, samt utstyr. Ta kontakt med oss for pristilbud på det du trenger!

Fotofix

Vi kan fikse gamle bilder så de blir som nye igjen, vi kan scanne lysbilder og negativer, samt digitalisere kunst og andre bilder. Vi jobber ut fra en timepris på kr. 990,-, men ikke nøl med å kontakte oss for å få et pristilbud på det du trenger hjelp til.


Kontakt oss!